Početna

Katalog stranica

Katalog korica

O nama

Kontakt

Tiha knjiga je edukativna igračka koja učenje čini zabavnijim, bilo da deca uz nju uče o bojama, brojevima, oblicima ili razvijaju finu motoriku. Ona je nešto više od obične igračke. Svaka knjiga je jedinstvena, personalizovana, ručno rađena i šivena isključivo po porudžbini. Biće u skladu sa vašim željama, jer Vi lično u zavisnosti  od uzrasta, interesovanja i sposobnosti deteta birate strane. Knjiga sadrži raznovrsne elemente za različite uzraste, tako da ne spada u igralke koje dete brzo preraste, već može da se igra od kad počne da sedi, pa dok ne sedne u školsku klupu.

Udaljite svoje dete od telefona, televizora i interneta i zadajte mu prave zadatke uz prave didaktičke materijale, kako bi se razvijalo pravilno.

O meni

Dobrodošli u moj čarobni svet. Hvala što ste posetili moju stranicu i odvojili vreme da pogledate moje radove.

Zovem se Vesna Španović i ja sam mama dvojici tinejdžera, inženjer informatike, službenik u osiguravajućoj kući i zaljubljenik u šivenje.

O tihim knjigama

Dimenzije stranica su 21x25cm. Između stranica se nalazi sintetički vatelin, koflin. Svi dugmići i sitni delovi su pažljivo i pedantno i čvrsto ušiveni. Na koricama se ispisuje ime deteta, a Vi birate koliko i koje stranice želite. Možete birati i boje koje želite da dominiraju knjigom.

Kontakt

Telefon: 063 8828344

Instagram: @bg_mastaonica

Facebook: BG mastaonica

Youtube: BG mastaonica

Preuzimanje moguće lično u Beogradu ili Post express-om na teritoriji Srbije, a za druge države po dogovoru.