Pozdrav svima!

Šta je pravi cilj tvog biznisa?

Možda ti je cilj da ga jednog dana prodaš ili da ga digneš na nivo da zarađuješ više nego što ti je dovoljno za lagodan život.

Ali cvrc, ne ide baš kao po loju. Ipak je potrebno više od zamišljenog cilja.

Sad smo došli do onog dela objave gde ti kažem “Tu ti mogu ja pomoći i odvesti te do cilja”, ali nije baš tako.

Ja nisam mađioničar pa da učinim da ti biznis eksplodira. A sumnjam da to i pravi mađioničar može, osim možda Ilon Musk-a.

Ali zato u slučaju da imaš ecommerce biznis, neki zanimljiv proizvod ili uslugu – mogu ti pomoći oko izrade ili poboljšanja sajta.

Pod “sajt” ne mislim na prezentacioni sajt od 4 sekcije i 3 stranice: “O nama”, “Kontakt” i “Blog” – takav sajt pravi mali Perica iz komšiluka.

Perica je klinac koji je čuo da može da zaradi džeparac preko neta i zato je naučio da sklepa kakav-takav sajt u WordPress-u.

Bez ikakvog znanja o copywritingu i dizajnu, a SEO mu je bio špansko selo.

Naravno da Perica ništa nije zaradio.

Prvo je mislio da je popio svu pamet sveta i da mu je svet kriv zato što niko ne želi da ga unajmi. Zatim se malo opametio i počeo zaista da uči digitalni marketing.

Od tada je prošlo tačno godinu dana provedenog u učenju kroz svakakve plaćene i besplatne edukacije, a mali Perica je shvatio koliko je bio glup.

Nije ni sad nešto previše pametan, ali makar zna da treba još da uči i da tome nikad nema kraja.

Kao što možeš predpostaviti – ja sam taj mali Perica i tražim posao. Mogu ti redizajnirati sajt, ispraviti ili napisati copy, ali i napraviti sajt od nule.

Ovo je prvi sajt koji sam napravio i realno je užasan http://mastaonica.com/prva-verzija/

Pre dva dana sam završio novu verziju koju možeš pogledati klikom na ovaj link – http://mastaonica.com

U to sam uložio celokupno znanje koje sam stekao zadnjih godinu dana i moraš priznati da nije mala razlika.

Takođe sam izmislio jedan shop kako bih vežbao i primenio znanje, a njega možeš pogledati ovde https://legxpillow.com

Kao što možeš videti nemam veliki portfolio ali od nečega se mora početi.

A sad, ako si zainteresovan/a i konačno pročitao/la sve ovo, pošalji mi poruku da dogovorimo sastanak na kojem ću ti BESPLATNO analizirati sajt i reći šta mogu poboljšati. U slučaju da odustaneš, biće mi drago što sam ti pomogao na bilo kakav način, a ako odlučiš da me angažuješ, poslaćeš mi sve potrebne informacije i dogovorićemo se oko cene.

“Dogovorićemo se oko cene” je isto kao da sam na Instagramu napisao “cena dm” – to svi mrze.

Ali šta da se radi, nisu svi sajtovi isti pa nije ni ista cena. Na pozivu/sastanku ću ti reći okvirnu cenu i od čega zavisi. Svestan sam da ne mogu da naplatim 3000$ sajt, što je i apsurdno za naše prostore, ali ne radim za crkavicu.

Ako ti se cena bude činila visokom, ne brini – ne moraš mi platiti apsolutno ništa ako ti naša saradnja ne poveća prodaju.

Možeš mi pisati na Viber ili WhatsApp na broj 066434874, na mejl spanovic.dimitrije@gmail.com ili jednostavno ostaviti komentar ispod.